Leer professioneel en veilig handelen bij lastige of agressieve gasten. Voor een veilige én gastvrije horeca.
Herken je dit?
Het is druk op het terras. Twee gasten zwaaien wild en roepen: “Hee obertje, we zitten hier al uren!” Of het is twee uur ’s nachts, je bent het terras aan het afsluiten en ineens staat er een dronken man die jou en je collega lastigvalt. Wat doe je dan? Hoe blijf je professioneel, houd je de situatie onder controle en zorg je dat iedereen veilig blijft?
Weerstand en agressief gedrag van gasten komt in de horeca vaker voor dan we willen
Daarom organiseren Platform Veilig Ondernemen (PVO) Oost-Brabant en KHN Land van Cuijk tijdens een praktijkgerichte training speciaal voor horecaondernemers, leidinggevenden én medewerkers. Tijdens deze sessie, verzorgd door een ervaren trainingsbureau, leer je hoe je effectief en zelfverzekerd omgaat met agressie en geweld in jouw zaak.
Wat ga je leren?
- Gedrag observeren, analyseren en herkennen
- Slim en veilig reageren op lastige situaties
- Oefenen met échte horeca-casussen en scenario’s
- Samenwerken met je team onder druk
Programma
18.30 uur – 19.00 uur | Inloop
19.00 uur – 19.30 uur | Kennismaking & ervaringen uitwisselen
19.30 uur – 20.00 uur | Discussie aan de hand van twee stellingen
20.00 uur – 20.25 uur | Oefening met de gedragsmatrix
20.25 uur – 20.30 uur | Korte pauze
20.30 uur – 20.50 uur | Praktijkoefening op eigen casuïstiek
20.50 uur – 21.30 uur | Casuïstiek & scenariotraining
Zet de datum in je agenda!
Meedoen is gratis. Meld je snel aan met dit formulier. Er kunnen maximaal vijf personen per bedrijf meedoen.
Kun je toch niet komen? Meld je dan op tijd af. Bij no-show brengt KHN € 50 per persoon in rekening. Vragen? Neem contact op met Katja van Giersbergen, regiomanager KHN, via 06-51769941.